26
aug
Hugyecz Enikő

Letölthető tanmenetek

Kedves látogató! Ön egy olyan tartalmat olvas, amelynek információi a megjelenés idején pontosak voltak, de mára már elavultak lehetnek!

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) célja a pedagógusok munkájának támogatása, ezért tankönyveinkhez elérhetővé tettük a kapcsolódó tanmeneteket és egyéb segédanyagokat.

A tanmenetek és egyéb segédanyagok két linken érhetők el a tankönyv kódszámától függően.

Folyamatosan kerülnek feltöltésre és szeptember elejéig az összes tanmenet letölthető lesz.

FI-kódú tankönyvekhez (kísérleti tankönyvek) kapcsolódó tanmenetek és egyéb segédanyagok linkje: http://etananyag.ofi.hu.
AP-kódú és NT-kódú tankönyvekhez (volt apáczais, illetve volt NTK-s tankönyvek) kapcsolódó tanmenetek és egyéb segédanyagok linkje: http://www.ofi.hu/node/174307.

A honlapon található adatbázisban lévő tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művek elektronikus továbbhasznosítását előzetes írásbeli engedélyéhez köti. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést kifejezetten megtiltja.